Ponuda

Kuglanje

U kuglani Ada nalaze se dve staze za kuglanje. Staze su opremljene najsavremenijom opremom i velikim brojem kugli različitih težina. Svako ko poželi da se oproba u ovom sportu  dobija specijalne cipele za ovu podlogu.

Cena:  780din / sat – radni dan ; 960din – vikend

 

bilijar

Jedna od najpopularnijih igara je upravo bilijar. U kuglani Ada nalaze se dva stola za igranje. Ko prvi ubaci sve kugle taj je pobedio, igra je veoma zabavna. Imamo više štapova i sve što je potrebno da uživate u čarima bilijara.

Cena: 240din / sat

Stoni fudbal

Ko još ne voli fubal? Najpopularniji sport u vašim rukama! U ovo igri možete igrati sa čak četri igrača. 

Ko može najviše golova da ubaci u protivničku mrežu? U Bowling club and pub posedujemo jedan stoni fudbal.

Cena: žeton 50din 

stoni hokej

Igrači koji vole bržu igru, gde su refleksi jako bitni, definitivno bi uživali u čarima stoni hokeja. Igra koja postaje sve popularnija. Ova igra je za dvoje. Ko može više poena da postigne?

Cena: žeton 50din 

pikado

Jedna od najpopularnijih igara u svetu. Igra koja je postala popularna i u svetu sporta, igra preciznosti, igra koju svako voli! Pikado je nezaobilazna igra kod nas. Izazovite prijatelje da vidite ko je najprecizniji!

Cena: 30din kredit

kruška

Uvek ste se pitali ko je jači? Kruška je muška igra gde muškarci udarcem u krušku beleže jačinu svog udarca. Ovo je pravi način da pokažete ko je jači!

Cena: žeton 50din 

sony playstation

Ljubitelji elektronskih igrica sigurno neće zaobići naš kutak gde se nalazi sony playstation 4 .U ponudi imamo sve najbitnije naslove: pes, fifa, gta…

Cena: 180din / sat

košarka

Košarka je možda najomiljeniji sport u Srbiji. Nema ko nije poželeo da ubaci loptu u koš. Kod nas se igra takođe na poen. Izazovite društvo da vidimo ko može da postigne najviše poena.

Cena: žeton 50din 

Hrana

Napravite pauzu i poručite vašu omiljenu hranu. U ponudi imamo različite ukuse pica, bogat izbor palačinki i paste.

pića

Sedam vrsta piva, deset vrsta vina, rakije, votka, tekila, viski i koktel karta.. Takođe imamo gazirane sokove, energetska pića, negazirane sokove, i tople napitke.. Dovoljno da predahnete uz vaše omiljeno piće..

proslava rođendana

Imamo u ponudi tri paketa: double, rođendanski, i sriple.

Cena već od 2400 pa do 6500 rsd.